Sistem

sis2Principala caracteristică a produsului nostru de bază, jgheabul de aluminiu lăcuit, constă în excelenta sa funcționalitate. Se fabrică printr-o tehnică specială, absolut incomparabilă, în mod continuu, în atelierul nostru mobil, echipat cu o moderna mașină de profilare, la locul unde se realizează construcția și pe lungimea dorită, permițând realizarea unor segmente de jgheab de până la 30 m lungime, fără îmbinări și fără suduri, mai bine spus, profilare aluminiu dintr-o singură bucată.

Calitatea, compoziția chimică și caracteristicile mecanice sunt în conformitate cu normele internaționale și europene în vigoare (ISO 9001).

Atelier mobil de profilare a aluminiuluisis1
Avantajele sistemului nostru provin din faptul că nu există nici un fel de îmbinare, jgheaburile fiind produse în mod continuu în atelierul nostru mobil, cu ajutorul unor utilaje speciale, la locul unde se realizează construcția.

Leave a comment

Despre noi

Suntem o firma tanara pe piata jgheaburilor in Romania care combina foarte bine dinamica, inalta pregatire si calificare a profesionistilor sai.

Materialul utilizat, Aluminiul conform normelor europene ECCA (European Coil Coating Association), impreuna cu o excelenta relatie calitate-pret si cu un serviciu personalizat catre clientii si colaboratorii nostrii.

Facebook

Contact

  • SC ROMESPA-ALUM SRL
  • Sebes, Alba
  • Mobil 1: 0733 417 547
  • Mobil 2: 0758 114 900
  • Email: romespa.alum@gmail.com
  • Punct de lucru: str. Principatele Unite, nr. 62, Bucuresti

Back to Top