Produs

paletar_culoriCu forma sa de cornisa, varietatea sa de culori si sistemele de fixare ascunse, jgheabul de aluminiu se adapteaza perfect la orice tip de constructie, ca si oricare alt element al acesteia, dar aduce un plus de armonie si estetica intregii cladiri.

Metoda de asamblare perfecta, cu coturi, burlane si restul de accesorii, impreuna cu calitatea materialelor folosite face, practic, imposibil sa existe vreo pierdere de apa, atat de incomoda si de obisnuita la celelalte tipuri de jgheaburi.

Jgheabul se fabrica din aluminiu ce provine din prima topire, este 100% reciclabil, respectand normele europene in vigoare E.C.C.A. (European Coll Coating Association) ce garanteaza durabilitatea indelungata a acestuia. Stratul exterior de lac, de 25 de microni, ii ofera jgheabului o mare imunitate la razele ultraviolete si socul termic, responsabile ale deteriorarii.

Simplitatea si rapiditatea instalarii compenseaza cu mult costul superior al materialelor utilizate, obtinandu-se, in acest fel, o foarte buna competitie cu jgheaburile traditionale si o excelenta relatie calitate-pret.

Leave a comment

Despre noi

Suntem o firma tanara pe piata jgheaburilor in Romania care combina foarte bine dinamica, inalta pregatire si calificare a profesionistilor sai.

Materialul utilizat, Aluminiul conform normelor europene ECCA (European Coil Coating Association), impreuna cu o excelenta relatie calitate-pret si cu un serviciu personalizat catre clientii si colaboratorii nostrii.

Facebook

Contact

  • SC ROMESPA-ALUM SRL
  • Sebes, Alba
  • Mobil 1: 0733 417 547
  • Mobil 2: 0758 114 900
  • Email: romespa.alum@gmail.com
  • Punct de lucru: str. Principatele Unite, nr. 62, Bucuresti

Back to Top